Na het voorbereiden van uw website, moet u die website uploaden naar internet.

Hoe kan je dat doen?

Daar heb je een webhost voor nodig – en een kwaliteitshost om hoofdpijn te voorkomen.

Een webhost beïnvloedt een website op vele manieren. De snelheid, veiligheid, schaalbaarheid en bruikbaarheid van uw website zijn afhankelijk van de hostingprovider.

Maar het kiezen van een webhost brengt complicaties met zich mee.

Verschillende hostingproviders bieden verschillende webhostingfuncties: schijfruimte, bandbreedte, beveiliging en meer. Het is essentieel om te begrijpen wat je nodig hebt en waar je zonder kunt.

Lees verder om meer te weten te komen over de beste webhostingfuncties die u nodig hebt:

Wat is webhosting?
Webhosting is het proces waarbij alle bestanden waaruit uw website bestaat op een server worden opgeslagen.

Zie het als uw digitale kantoor. Zoals je een fysieke ruimte nodig hebt voor een fysiek kantoor, heb je een digitale ruimte nodig voor je digitale kantoor. Een webhost verhuurt die digitale ruimte op servers voor uw websitebestanden.

Het helpt u bij het opzetten van uw website op internet.

Naast opslag helpen webhostingservices u met website-onderhoud – back-ups, beveiliging en uptime.

Er bestaan ​​verschillende hostingoplossingen. Wat voor u het beste is, hangt af van uw behoeften en prioriteiten.

Overweeg deze webhostingfuncties voordat u een abonnement kiest.

Functies voor webhosting

Schijfruimte

Bandbreedte

Veiligheid

Uptime

Websitesnelheid

Vooraf geïnstalleerde apps

Domeinnamen

website bouwer

Steun

Back-ups

 1. Schijfruimte
  Schijfruimte of opslag is een van de twee essentiële services die webhosts bieden.

Aan de basis bestaat een website uit veel bestanden: bestanden die de visuals vormen en bestanden die bepalen wat er gebeurt als u op een knop klikt.

Om een ​​website te laten draaien, heb je die bestanden nodig op webservers die worden ondersteund door fysieke datacenters. De bestanden verbruiken schijfruimte; je hebt dus een hostingplan nodig dat de benodigde schijfruimte biedt.

Naast de bestanden die nodig zijn voor de werking van de website, heeft u ook ruimte nodig voor door gebruikers aangeleverde inhoud. Als je gebruikers bijvoorbeeld vraagt ​​om afbeeldingen of video’s in te dienen, heb je extra schijfruimte nodig om dat te ondersteunen.

 1. Bandbreedte
  Bandbreedte is de andere essentiële service die hostingoplossingen bieden. Het meet de capaciteit van een server voor gegevensoverdracht binnen een bepaald tijdsbestek.

Bandbreedte is een cruciale webhostingfunctie als u wilt dat uw website sneller laadt – aangezien laadtijd de tijd is die nodig is om websitebestanden over te zetten.

Als u hoge bandbreedtes wilt, moet u uw webserver aanschaffen of er een zoeken die zijn bronnen deelt met een paar andere websites.

Dedicated hosting, hoewel duur, is bijvoorbeeld een webhostingplan waarin uw website een server heeft, waardoor u meer controle en serverbronnen hebt om mee te werken.

Andere abonnementen zoals virtual private server (VPS) en shared hosting beperken de beschikbare bandbreedte, maar zijn meestal goedkoper.

U zult advertenties zien voor onbeperkte bandbreedte, maar de waarheid is: het is onmogelijk om volledig onbeperkte bandbreedte te hebben. Er is altijd een maximumsnelheid vanwege fysieke beperkingen.

Bluehost biedt abonnementen met “onbeperkte bandbreedte”, wat betekent dat u een bepaalde hoeveelheid bandbreedte ontvangt, maar met die overdrachtssnelheid zoveel gegevens kunt overbrengen als u wilt.

 1. Beveiliging
  Volgens Fundera is 43% van de kleine bedrijven het slachtoffer van cyberaanvallen.

Uw webhost is een extra verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Met de juiste webhost kunt u uw website beschermen tegen cyberaanvallen.

Als uw website persoonlijke of financiële gegevens verzamelt, meld u dan aan voor een webhostingplan dat het volgende biedt:

SSL-certificaten —SSL-certificaten versleutelen gegevens die via uw website worden verzonden, zodat alleen de ontvanger de gegevens kan gebruiken. Sommige webhostingplannen bieden gratis SSL-certificaten aan.
Geautomatiseerde malwarescans: webhostingproviders kunnen u helpen malware te verwijderen en bedreigingen te identificeren. Sommige bieden ook websitescans om de beveiliging te verbeteren en website-eigenaren te waarschuwen voor verdachte bestanden.
Firewallbeheer: een webtoepassingsfirewall (WAF) creëert een reeks regels die zijn ontworpen om uw website te beschermen tegen de meest voorkomende aanvallen.
Zorg ervoor dat u de standaard beveiligingsfuncties van het hostingplan controleert; veel abonnementen bieden geavanceerde beveiligingsfuncties als add-on.

 1. Uptime
  Een van de belangrijkste webhostingfuncties waar kleine bedrijven en nieuwe website-eigenaren geen rekening mee houden, is uptime.

Uptime meet het percentage van de tijd dat uw website in de lucht is en beschikbaar is voor bezoekers – hoe dichter bij 100% uptime, hoe beter.

Back-upservers: dit zorgt ervoor dat als de server waarop uw website wordt gehost uitvalt, er een back-up is die uw website binnen de kortste keren weer up-to-date houdt.
Back-upservers op meerdere locaties: als zich een natuurramp voordoet, houdt een dubbele server in hetzelfde datacenter uw website niet in stand. Maar stel dat dubbele servers zich in meerdere datacenters aan verschillende kanten van het land of op een ander continent bevinden. In dat geval heeft uw website een veel grotere kans om in de lucht te blijven en beschikbaar te blijven.
Sommige webhostingbedrijven hebben ook een geld-terug-garantie voor uptime. Als ze hun belofte niet nakomen, betalen ze je.

WebFriendly heeft een gegarandeerde uptime van 99,9%.

 1. Websitesnelheid
  De internetgebruikers van tegenwoordig verwachten dat websites in vijf seconden of minder worden geladen.

Naast de gebruikerservaring heeft de websitesnelheid ook invloed op zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Goede webhostingbedrijven helpen hun gebruikers hoge paginasnelheden te leveren door:

Servers gebruiken met solid-state schijven (SSD): SSD’s hebben sneller toegang tot gegevens dan traditionele harde schijven.
Beperking van sites op een gedeelde server: websites hebben serverbronnen nodig om te draaien – hoe meer websites op een server worden gehost, hoe meer concurrentie om bronnen.

Door het aantal sites op een gedeelde server te beperken, zorgt het webhostingbedrijf ervoor dat er voldoende bronnen zijn voor elke website.
Het aanbieden van een Content Delivery Network (CDN)-service: Content delivery-netwerken zijn een groep geografisch verspreide servers die statische inhoud in de cache plaatsen, zoals webpagina’s, JavaScript-bestanden, CSS, afbeeldingen en video’s. Ze versnellen de levering van webinhoud door deze dichtbij de locatie van een gebruiker te brengen.

 1. Voorgeïnstalleerde apps
  Webhosts bieden verschillende webhostingfuncties in de vorm van apps.

Bij Webfriendly gebruiken we de plugins van WPUMU DEV. Dit zijn ze op een rijtje:

 1. Smush Pro- Image Optimization
 2. Hummingbird Pro – Performance Optimization
 3. Defender Pro – Security Monitoring
 4. Hustle – Email Marketing
 5. Branda Pro – White Label Branding
 6. Forminator Pro – Form Builder
 7. SmartCrawl Pro – Search Engine Optimization
 8. Snapshot Pro – Backup Protection
 9. Shipper Pro – Site Migration
 10. Beehive Pro – Analytics Dashboard

E-commercefuncties
Voor alle e-shops gebruiken we WooCommerce. Dat is het beste te integreren met WordPress en is ene hele volwassen plugin voor webshops en e-commerce

 1. Domeinnamen
  Uw domeinnaam is het digitale adres van uw digitale ruimte op internet. Het is ontwikkeld om internetentiteiten te vinden en te identificeren zonder IP-adressen te gebruiken.

Een hostingpakket omvat vaak gratis domeinnaamregistratie.

Sommige website-eigenaren kopen vooraf een domein (voor zakelijke e-mails) en gaan dan met een andere webhost. De domeineigenaar moet dus de mogelijkheid hebben om het domein naar een andere registrar te verhuizen.

 1. Websitebouwer
  Bij WebFriendly gebruiken we Elementor als websitebouwer als verlenging van WordPress. Elentor is voor het grootste gedeelte een What-You-See-Is-What-You-Get editor. Voor simpele en compexe elementen van je website een uitstekende keus

Ondersteuning
Tijdens het ontwikkelen en beheren van uw website kunt u problemen tegenkomen die u niet kunt oplossen. In die gevallen is een uitstekend technisch ondersteuningsteam essentieel.

Wij bieden een persoonlijke aanpak, geen tickets, maar wel alleen tussen de klok van 9 en 4.

 1. Back-ups
  Back-ups van websites zijn essentieel.

Ondanks de beste websitebeveiliging, kan uw website worden getroffen door een kwetsbaarheid waardoor deze wordt uitgeschakeld. Dit betekent dat een goed back-upbeleid van cruciaal belang is. Een goede hostingprovider moet uw website herstellen met minimale downtime en regelmatig automatische back-ups van uw website maken om gegevensverlies te voorkomen.

Laatste gedachten – Top 10 webhostingfuncties waarnaar u moet zoeken in een hostingprovider
Het kiezen van het juiste webhostingplan kan het succes van uw website maken of breken.

Voordat u zich aanmeldt, moet u de tijd nemen om de webhostingfuncties te bepalen die u nodig heeft, zodat het gemakkelijker is om een ​​provider te vinden die alles biedt, wat u veel tijd en moeite bespaart.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare hostingpartner die om u en uw bedrijf geeft, meld u dan vandaag nog aan voor eenWebfriendly-abonnement.

ines says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
My room is a little nippy… can you tell http://prephe.ro/Bdsn
alma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
How would you like to take me from behind daddy? http://prephe.ro/Bdsn
1xbet рабочее на сегодня прямо says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Букмекерская контора 1xBet является одной из самых популярных на рынке. 1xbet рабочее на сегодня прямо Огромный выбор событий из мира спорта и киберспорта, десятки открытых линий, самые высокие коэффициенты. Также, БК имеет широкий функционал и немногие дает возможность совершать ставки по специальным промокодам. Используя их, вы можете получить настоящие деньги, не внося абсолютно никаких средств. Фантастика? – Нет, Реальность Узнать последний промокод вы можете прямо сейчас, однако использовать его необходимо в соответствии с условиями и инструкциями, которые приведены ниже.
ruby says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Something for all the boobie lovers…. http://tiny.cc/gz35vz
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://hdo.ai/DVMQq
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://tinyurl.com/db5cn8xt
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa
zelma says:
Your comment is awaiting moderation. This is a preview; your comment will be visible after it has been approved.
Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa