Ondernemers in de Spotlight: Rutger van Geelen

2 december 2023
In dit exclusieve interview zitten we samen met Rutger, de visionaire oprichter van Webfriendly, om inzicht te krijgen in de inspiratie achter het bedrijf en de missie om ondernemers te versterken. Ontdek hoe de gepersonaliseerde aanpak en uitgebreide webhosting- en onderhoudsoplossingen van Webfriendly de manier transformeren waarop bedrijven hun online aanwezigheid opbouwen. Duik in de succesverhalen van Rutger en zijn ambities voor de toekomst van Webfriendly, en maak je klaar voor een reis van digitale transformatie en groei. Mis deze kans niet om te leren van een ware brancheleider en de onbegrensde mogelijkheden te verkennen die Webfriendly te bieden heeft.

Interviewer: Goedemiddag, Rutger. Bedankt dat je de tijd neemt voor dit interview. Laten we meteen van start gaan. Wat heeft je geïnspireerd om Webfriendly op te richten?

Rutger: Goedemiddag! Het is mijn genoegen om hier te zijn. Mijn inspiratie voor het oprichten van Webfriendly kwam voort uit mijn frustratie over het gebrek aan kwalitatieve serviceproviders voor bedrijfswebsites. Als ondernemer begreep ik hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben, maar ik merkte dat veel ondernemers worstelden met hun website. Dat was het moment waarop ik besloot om Webfriendly te starten en een oplossing te bieden voor deze uitdagingen.

Interviewer: Dat klinkt als een waardevolle missie. Kun je ons meer vertellen over de aanpak van Webfriendly en hoe jullie ondernemers ondersteunen?

Rutger: Absoluut. Bij Webfriendly geloven we in een gepersonaliseerde aanpak. We werken nauw samen met ondernemers om hun doelen en behoeften te begrijpen. Of het nu gaat om webhosting, onderhoud of andere digitale oplossingen, we streven ernaar om een zorgeloze ervaring te bieden. Ons team van experts staat altijd klaar om technische uitdagingen aan te pakken, advies te geven en ondernemers te helpen groeien online.

Interviewer: Geweldig om te horen. Kun je ons een paar succesverhalen delen van ondernemers die hebben geprofiteerd van de diensten van Webfriendly?

Rutger: Zeker! We hebben samengewerkt met diverse ondernemers en hebben ze geholpen hun online aanwezigheid te versterken. Een van onze klanten, bijvoorbeeld, zag een aanzienlijke toename in websiteverkeer en conversies nadat we hun website opnieuw hadden ontworpen en geoptimaliseerd. Een ander succesverhaal betreft een kleine onderneming die door onze beveiligingsmaatregelen beschermd werd tegen hackers en dataverlies. Deze resultaten tonen de impact aan die Webfriendly kan hebben op het succes van ondernemers.

Interviewer: Dat is indrukwekkend. Wat zijn je toekomstplannen voor WebFriendly?

Rutger: Ik ben erg enthousiast over de toekomst van WebFriendly. We blijven ons aanpassen aan de veranderende behoeften van ondernemers en streven ernaar om onze diensten verder te verbeteren. We willen onze klanten voorzien van nog meer innovatieve oplossingen en hen helpen om te groeien en te gedijen in de digitale wereld. Daarnaast willen we onze klantenbasis uitbreiden en een groter bereik hebben, zodat we nog meer ondernemers kunnen ondersteunen.

Interviewer: Geweldig, Rutger. Bedankt voor dit inspirerende gesprek en het delen van je inzichten. We wensen je veel succes met Webfriendly en je toekomstige plannen.

Rutger: Dank je wel! Het was een genoegen om hier te zijn en mijn passie voor WebFriendly te delen. Ik kijk ernaar uit om nog meer ondernemers te helpen en hen te ondersteunen bij het bereiken van online succes.