Glasatelier Columbus

Client & probleem

Glasatelier Columbus, een gerenommeerd glasatelier in Den Haag, stond voor de uitdaging om hun veelzijdige diensten, waaronder glas-in-loodwerk, glasreparaties, cursussen en een online winkel, op een effectieve manier te presenteren aan een breder publiek

Met een passie voor glas en een toewijding om vakmanschap te delen, wilde Glasatelier Columbus een website die zowel inspirerend als functioneel was, waar bezoekers zowel hun creatieve werk konden bewonderen als zich konden inschrijven voor cursussen en glasproducten konden kopen.

homepage details 2 glasatelier columbus
homepage details 1 glasatelier columbus
homepage glasatelier columbus

Oplossingen

In samenwerking met Glasatelier Columbus heeft Webfriendly een veelzijdige en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld om de verschillende aspecten van het atelier te presenteren, van glas-in-loodwerk en reparaties tot cursusaanbod en een online winkel.

Door middel van een aantrekkelijk ontwerp en doordachte navigatie heeft Webfriendly een platform gecreëerd waar bezoekers de prachtige creaties van Glasatelier Columbus kunnen bewonderen, zich kunnen inschrijven voor cursussen om hun eigen vaardigheden te ontwikkelen en zelfs glasproducten kunnen kopen om hun passie voor glas thuis voort te zetten.

Resultaten

De nieuwe website heeft Glasatelier Columbus geholpen om hun online aanwezigheid te versterken, met een toename van 40% in het aantal bezoekers dat interesse toonde in cursussen en workshops.
Door het gebruik van een eenvoudig en intuïtief winkelsysteem heeft de online winkel van Glasatelier Columbus een groei van 30% in de verkoop van glasproducten gerealiseerd.
Het portfolio van glas-in-loodwerk en reparaties heeft geleid tot een stijging van 25% in aanvragen voor maatwerkprojecten van zowel particulieren als zakelijke klanten.
Dankzij de geoptimaliseerde website-ervaring heeft Glasatelier Columbus een verbeterde klanttevredenheid bereikt, met positieve feedback en beoordelingen van tevreden klanten.

Meer projecten