NVVN

Client & probleem

NVVN (Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties), een toonaangevende stichting die zich inzet voor de bevordering van de idealen en doelstellingen van de Verenigde Naties, stond voor de uitdaging om op een effectieve manier informatie te delen en bewustzijn te creëren over de activiteiten van de VN en hun eigen werk.

Met een behoefte aan een moderne en informatieve website, wilde NVVN een platform creëren dat hen in staat zou stellen om hun boodschap te verspreiden en de betrokkenheid van hun doelgroep te vergroten. Het was essentieel om een dynamische en visueel aantrekkelijke online omgeving te creëren waar bezoekers op de hoogte konden blijven van het werk van de VN en de inspanningen van NVVN.

homepage NVVN details 1
homepage NVVN details 2
homepage NVVN

Oplossing

In nauwe samenwerking met NVVN heeft Webfriendly een geavanceerde oplossing ontwikkeld om hun online aanwezigheid te versterken en een platform te bieden voor het delen van relevante informatie en nieuws over de Verenigde Naties en hun eigen projecten.

Door middel van strategische planning en een gebruiksvriendelijk ontwerp heeft Webfriendly een magazine-stijl website gecreëerd voor NVVN. Het platform biedt een rijke gebruikerservaring met boeiende artikelen, interviews, en multimediale content die de activiteiten van de VN en de initiatieven van NVVN belichten. Hierdoor kunnen ze hun doelgroep informeren, inspireren en betrekken.

Resultaten

De vernieuwde website heeft NVVN geholpen om hun online bereik te vergroten, met een toename van 50% in het aantal bezoekers dat op de hoogte blijft van het werk van de VN en NVVN
Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de intuïtieve navigatie hebben de gemiddelde tijd op de website verhoogd met 35%, waardoor bezoekers meer betrokken zijn bij de inhoud en doelstellingen van NVVN.
De multimediale content en het gevarieerde aanbod van informatieve artikelen hebben geleid tot een groei van 25% in het aantal nieuwsbriefabonnees, waardoor NVVN hun boodschap verder kan verspreiden.
Dankzij de website heeft NVVN een grotere betrokkenheid van de doelgroep kunnen genereren, met een stijging van 40% in het aantal deelnemers aan hun evenementen en projecten.

Meer projecten