Client & probleem

Holland Fixer, een toonaangevende Nederlandse partner in internationale film- en fotografieproducties, stond voor een grote uitdaging met hun verouderde online aanwezigheid. Dit belemmerde hun vermogen om effectief een breder internationaal publiek te bereiken en betrekken, waardoor hun groei- en uitbreidingsmogelijkheden beperkt werden.

Met het besef van het belang van een moderne en aantrekkelijke online platform, zocht Holland Fixer de expertise van Webfriendly. Ze hadden een website nodig die hun uitgebreide diensten, expertise en portfolio op overtuigende wijze aan een wereldwijd publiek kon presenteren. Het was essentieel om de uitdagingen van hun verouderde website te overwinnen en een krachtige digitale aanwezigheid te creëren die zou aanspreken bij hun doelgroep.

homepage hollandfixer detail 1
homepage hollandfixer detail 2
homepage hollandfixer

Oplossing

In nauwe samenwerking met Holland Fixer heeft Webfriendly een uitgebreide oplossing ontwikkeld om hun online aanwezigheid te transformeren en tegemoet te komen aan een internationaal publiek. Ons doel was om een website te creëren die hun unieke aanbod omvatte en hun waardepropositie effectief communiceerde.

Door zorgvuldige planning, innovatief design en geavanceerde functionaliteiten hebben we een geavanceerde website ontwikkeld voor Holland Fixer. Het nieuwe platform integreert naadloos multimediale content, toont hun portfolio en biedt een gebruiksvriendelijke ervaring die bezoekers van over de hele wereld boeit en betrekt. Het resultaat is een visueel verbluffende en zeer functionele website die het professionalisme en de expertise van Holland Fixer overbrengt aan potentiële klanten over de hele wereld.

Resultaten

De nieuw gelanceerde website heeft de online aanwezigheid van Holland Fixer versterkt en hun bereik uitgebreid naar een wereldwijd publiek.
Verbeterde gebruikerservaring en intuïtieve navigatie hebben bezoekers in staat gesteld om moeiteloos de diversiteit aan diensten van Holland Fixer te verkennen en ontdekken.
Het visueel aantrekkelijke design en boeiende multimediale elementen hebben het portfolio en de capaciteiten van Holland Fixer effectief gepresenteerd.
De website heeft positieve feedback ontvangen van internationale klanten, waarmee de reputatie van Holland Fixer als toonaangevende partner in de branche versterkt wordt.

Meer projecten